fbpx

Podcast / Vlog op Youtube

Lieve mede handwerkers,

Zoals jullie waarschijnlijk al weten ben ik een podcast / Vlog gestart op YouTube, en als je dat nog niet in de gaten had, bij deze 😉

Ik vind het echt een heel fijn medium om te delen waar ik mee bezig ben, jullie te inspireren met verschillende materialen, patronen en ook af en toe te laten zien wat voor mooie stekenmarkeerders ik in de Etsy shop heb staan.

Ook vind ik de verbinding die we hebben doormiddel van informatie delen en gewoon gezellig kletsen via een podcast video in deze Corona tijd heel waardevol, en ik hoop ook nadat we weer een “nieuw normaal” hebben dat we er mee doorgaan, lekker laagdrempelig gezellig “samenzijn”. En zal ik de “shownotes” hier in deze blog zetten zodat je op je gemak kan lezen waar ik het over heb gehad in de afleveringen.

Ik zie je snel weer bij een volgende aflevering van de Star Fiber Podcast, plus dan maak ik ook meteen de winnaars bekend van de 250 abonnees give away, dus als je nog niet mee hebt gedaan en je wilt kans maken op een leuk pakketje met handgeverfde garens, kijk even in de link hierboven, abonneer je op mijn kanaal en geef antwoord op de vraag die gesteld word in aflevering 11.

Liefs Esther